Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020

ΓΙΟΡΤΗ ΓΑΛΑΚΤΟΜΠΟΥΡΕΚΟΥ 2020

Σε ένα ζεστό αποκριάτικο κλίμα πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου στην αίθουσα του Συλλόγου μας στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Πατρινού Καρναβαλιού 2020 η ετήσια καθιερωμένη Γιορτή Γαλακτομπούρεκου.
Η Δημοτική Μουσική του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων παιανίζοντας αποκριάτικα τραγούδια και καρναβαλικούς ρυθμούς διαμόρφωσε την απαραίτητη εορταστική ατμόσφαιρα, ενώ τα χορευτικά τμήματα του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγυιάς-Τερψιθέας, του Πολιτιστικού Συλλόγου ...Τέρψης Πατρών και του Παμμικρασιατικού Συνδέσμου Πατρών και Περιχώρων με αποκριάτικες στολές έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους δημιουργώντας κέφι και χορευτικά δρώμενα που πλαισίωσαν την προφορά του γαλακτομπούρεκου, του γλυκού της Αποκριάς. Για τις συμμετοχές όσων προσφέρθηκαν στην παραγωγή γαλακτομπούρεκου δόθηκαν αναμνηστικά δώρα.
Για άλλη μια χρονιά η ετήσια καθιερωμένη γιορτή αποτέλεσε χαρακτηριστικό της περιοχής κατά την καρναβαλική περίοδο και πρόσφερε μια νότα ανεμελιάς προσαρμοσμένη στο κλίμα των ημερών στους συμμετέχοντες!












































 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου