Δευτέρα 21 Μαΐου 2018

Πανήγυρις του ιερού ναού Αγίου Ιωάννου Προδρόμου και Ρώσσου
 
Ο Σύλλογός μας θα συμμετέχει στην πανήγυρη του ιερού ναού Αγίου Ιωάννου Προδρόμου και Ρώσσου με τα 2 χορευτικά τμήματα (παιδικό και ενηλίκων).

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΗΣ:
ΣΑΒΒΑΤΟ 26 ΜΑΪΟΥ 2018
11:00 Έξοδος Ιεράς Εικόνος.
19:00 ΜΕΓΑΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟΣ ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ μετ’ Αρτοκλασίας και Θείου κηρύγματος υπό Πανοσιολογιωτάτου Αρχιμανδρίτου Αμβροσίου Γκουρβέλου, Ιεροκήρυκος & Προϊστάμενου Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Ευαγγελιστρίας Πατρών και εν συνεχεία 20:30 με 21:00 Λιτάνευσις της ιεράς εικόνος. Ακολουθεί Παραδοσιακό Πολιτιστικό Χορευτικό Πρόγραμμα στο προαύλιο του Ι.Ν. από τα Χορευτικά τμήματα: του Φάρου Ποντίων Πατρών και του Πολιτιστικού Συλλόγου Τέρψης.

ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΣ ΠΕΝΤΗΚΟΣΤΗΣ 27 ΜΑΪΟΥ 2018
06:30-10:30 ΟΡΘΡΟΣ-ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ-ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ ΓΟΝΥΚΛΙΣΙΑΣ, θα ιερουργήσει και θα ομιλήσει ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Αρτέμιος Αργυρόπουλος, Πρωτοσύγκελλος Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών και Ηγούμενος Ι. Μ. Αγίων Πάντων Τριταίας.
19:00 ΠΑΡΑΚΛΗΣΙΣ εις τον Όσιο Ιωάννη τον Ρώσσο και δέηση υπέρ ενισχύσεως και φωτίσεως των μαθητών και μαθητριών της Ενορίας, εν όψει Πανελληνίων και εξεταστικής περιόδου. Θα προστεί και θα ομιλήσει ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμ. Πολύκαρπος Τσιμιτσός, προϊστάμενος Ι.Ν. Αγίας Φωτεινής Πατρών.
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου